Fik fisse af min veninde desi fisse galleri

Erotisk thai massage sorø

21/9/ · Hendes kusse var glinsende og våd, jeg lod tungen starte ved knæet og lod langsomt tungen danse op af benet, I små cirklende bevægelser, forventningen fik hende næsten til at komme, men jeg holdt det langsomme drillende tempo, endelig nærmede jeg mig hendes dejlige hule, jeg lod tungen kilde op og ned af den ene skamlæbe, bagefter fik den anden den samme behandling, hendes kusse åbnede sig stille og roligt under min Estimated Reading Time: 6 mins. 23/4/ · Efter maden flyttede selskabet over til sofagruppen hvor der skulle serveres kaffe. Jeg var hurtig og fik en plads lige ved siden af min mors veninde. Vi sad temmelig tæt i sofaen fordi at der var mange mennesker. Jeg er noget højere end hende, så jeg kunne kigge lige ned i hendes barm der var dejligt blottet fordi at hun var nedringet.4,6/5(60).

Vi havde længe snakket om at det kunne være frækt med lidt ekstra krydderi i vores sexliv. Min kone havde på det tidspunkt en veninde, Helle, som hun var meget glad for, de havde hygget sig lidt med hinanden på den frække måde, så vi var blevet enige om, at vi skulle finde på noget med hende begge to, så min kone, Kirsten, havde fået hende indviet i vores planer. Det var hun med på med det samme, så vi skulle bare finde dagen, hvor hun skulle komme.

Vi fandt en weekend og inviterede hende op i vores sommerhus. Weekenden kom. Det var skønt vejr, så vi kunne være ude i solen.

Sma bryster pige selfie cam Forstegang sex med en pige Gift piger hillerød

Denne historie er sand. Jeg er en pige på 22 år. Siden jeg gik i 3 klasse har jeg kendt Lisbeth. Vi har altid været slyngveninder og betroet hinanden alt. Troede jeg.

Nøgne sex pige foto Når kvinder bestemmer sex Massage med kvinde

16/12/ · Fik du noget ud af det? Lås hoveddøren og kom med”. Jeg fulgte ordren og gik med ind i soveværelset, hvor Lisbeth langsomt trak mine trusser, nederdel og bluse af. Nu stod vi begge helt nøgne overfor hinanden. Lisbeth skubbede mig bagover og ned på sengen, hvor hun begyndte at slikke min fisse. Den første fisse jeg nogensinde var oppe i, var omtrent 20 år ældre end mig. Jeg var selv 17 og hun var Hun havde været min mors veninde gennem mange år, og jeg havde mødt hende et par og tyve gange. Når min mor var af sted og besøge hende tog jeg med fordi at hun havde en søn lidt yngre end mig jeg var blevet gode venner med.

Ældre sexi moden kvinder hd

Da min kone Helle fyldte 30 år for nogle måneder siden skulle det fejres med en damefrokost. Jeg vidste godt hvor meget sådan en flok fulde kvinder kan larme så jeg besluttede at tilbringe aftenen hos en kammerat. Da klokken var ved at blive to om natten regnede jeg med at det værste var overstået og jeg begav mig hjemad. Da jeg kørte ind i indkørslen kunne jeg se der stadig var lys og jeg kunne se at der stadig var nogle gæster tilbage.

Jeg gik ind og kunne se at der var 2 piger udover min kone tilbage, den ene var ved at tage af sted og stod i køkkenet og var ved at tage sin frakke på. Jeg kan love for de 3 piger var fulde!. Hende der var ved at tage af sted stod og svajede og prøvede forgæves at få sin arm i frakken. I samme øjeblik som jeg fik hende hjulpet i frakken, dyttede en taxa ude på gade. Tilbage var Helle og hendes veninde Marianne. Marianne er vel omkring de 35 år, er blevet lidt større om røven de sidste par år, men er stadig en meget sexet pige.

Jeg har altid godt kunne tænke mig at bolle hende, men hun er gift og det har aldrig været på tale.

Gift piger hillerød Scat sex lesbiske Saftig pige sex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *